Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crowdfundingcampagne pc-versie Rock Band 4 mislukt

Verlaat vroegtijdig het podium.

De crowdfundingcampagne voor Rock Band 4 op de pc heeft zijn doel niet behaald. De ontwikkelaar heeft uiteindelijk maar de helft van het beoogde doel opgehaald.

De campagne werd door Harmonix opgezet. De ontwikkelaar wilde zelf 500.000 dollar inleggen en de overige 1,5 miljoen dollar via Fig ophalen. In het verleden werd er op die manier voldoende geld voor de ontwikkeling van Psychonauts 2 binnengehaald.

Harmonix wist voor de pc-versie van Rock Band 4 echter 792.817 dollar binnen te halen. Dat is ongeveer 53 procent van het beoogde doel. Wegens het niet behalen van het doel wordt er uiteindelijk geen geld bij de investeerders afgeschreven.

Het is nog onduidelijk of de game al dan niet naar de pc komt. Later deze week geeft Harmonix een update met mogelijk meer informatie over de toekomst van de pc-versie.

Rock Band 4 is sinds oktober 2015 verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Enkele dagen geleden was er nog een Rock Band 4 update die setlists toevoegde.

Cover image for YouTube videoBring Rock Band 4 to PC (and Rock Band Network)!

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Rock Band 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties