Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Update Rock Band 4 voegt setlists toe

Keep on rockin' in the virtual world.

De Rock Band 4 update van april voegt setlists toe. Dit kondigt ontwikkelaar Harmonix aan in een blogpost.

De update stelt je in staat om in de Quickplay modus een lijst met liedjes te maken, die je vervolgens achter elkaar kunt spelen. Eerder was het in deze modus alleen nog mogelijk om nummers los van elkaar te spelen.

In totaal kun je 32 setlists per Xbox- of PlayStation-profiel opslaan. Deze lijsten zitten vast aan je profiel en zijn alleen benaderbaar als je ingelogd bent. Het maximum aantal nummers dat in één lijst mag zitten, ligt op honderd stuks.

De toevoeging is niet nieuw in Rock Band. Harmonix voegt echter een paar nieuwe functies aan de feature toe. Zo is het nu mogelijk om een setlist aan te passen als deze is opgeslagen. Daarnaast is de optie om nummers op willekeurige volgorde te spelen toegevoegd.

Rock Band 4 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf eind vorig jaar kun je de Rock Band 3 soundtrack importeren. De game kreeg eind vorig jaar ook een nieuwe moeilijkheidsgraad.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties