Ontwikkelaar CD Projekt RED brengt patch 1.12 uit voor alle versies van The Witcher 3: Wild Hunt. De volledige patch notes vind je op de officiŽle Witcher-site.

De update verhelpt meerdere problemen in de Hearts of Stone-uitbreiding voor de game. Zo repareert de patch een bug die voorkomt dat je alle diagrams kunt verzamelen in de quest From Ofier's Distant Shores.

Patch 1.12 verhelpt ook een fout die het niet mogelijk maakt om met Shani te praten. De update zorgt er tevens voor dat bepaalde quest-objecten niet meer in je inventory blijven zitten nadat ze zijn gebruikt.

Verder lost de patch ook een bug op die mini-bosses onverslaanbaar maakt. Patch 1.12 verwijdert volgens CD Projekt tevens meerdere exploits in de game. Ook zorgt de update ervoor dat vernietigde Monster Nests niet meer respawnen.

Er is meer Witcher-gerelateerd nieuws. Zo ontkende CD Projekt RED gisteren het bestaan van een Enhanced Edition van The Witcher 3.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content