Criterion Games verantwoordelijk voor Star Wars Battlefront Speeder Bikes

Need for Speeders.

Criterion Games is verantwoordelijk voor de Speeder Bikes in Star Wars Battlefront. Dit vertelt de studio in een Twitterbericht.

Criterion games zegt het volgende: "Welke ontwikkelaar zou er nu de expertise hebben om zo'n snelheid in Battlefront Speeder Bikes te kunnen stoppen?" Het bericht komt naar aanleiding van een video van Digital Foundry. Daarin worden de Speeder Bikes in de game met die uit Star Wars: Return of the Jedi vergeleken.

Uit de aftiteling van Star Wars Battlefront blijkt dat de Burnout-ontwikkelaar inderdaad aan de game heeft meegewerkt. Hieruit blijkt ook dat Battlefield Hardline-ontwikkelaar Visceral Games een rol heeft gespeeld bij de creatie van de Star Wars-game. Wat die rol precies inhoudt, is onduidelijk.

Star Wars Battlefront is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de Star Wars Battlefront review van Mathijs lees je meer over de game.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Valorant komt mogelijk ook naar consoles

Maar enkel als de game daar waardig wordt bevonden.

Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden

Een verzameling van al onze Valorant tips voor startende spelers en oude rotten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread