Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Afbeeldingen geschrapte Star Wars Battlefront 4 opgedoken

Darth Luke! Jedi Maul! Meer!

Er zijn meerdere afbeeldingen van een geschrapte Star Wars Battlefront 4-game opgedoken. De game was in ontwikkeling bij Free Radical Design.

De studio werkte ook aan het geschrapte Star Wars Battlefront 3, een direct vervolg op de eerste twee Battlefront-games van Pandemic. Alle Star Wars-projecten van Free Radical zijn echter al ruim tien jaar geleden gestopt.

De Battlefront 4-game van de studio was gebaseerd op een alternatieve Star Wars-tijdlijn waarin Anakin Yoda vermoordt en waar Obi-Wan Kenobi en Luke Skywalker overlopen naar de Dark Side van de Force.

Op de conceptillustraties is verder te zien dat slechteriken als Count Dooku en Darth Maul in deze tijdlijn Jedi zijn. Verder schopt Darth Vader het tot keizer van de Galactic Empire en wordt Leia een Jedi of Sith.

Uitgever Electronic Arts bezit momenteel de rechten voor het uitbrengen van Star Wars-games. Zo is vorig jaar nog Star Wars Battlefront 2 van Battlefield-studio DICE uitgebracht. Deze game is veelvuldig bekritiseerd vanwege de aanwezigheid van loot boxes.

Read this next