Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA onthult Battle Station modus Star Wars Battlefront

Red Five standing by...

Electronic Arts toont vandaag op Gamescom de nieuwe Battle Station modus voor Star Wars Battlefront. De modus is onderdeel van de Death Star DLC.

Battle Station bestaat uit drie rondes, elk met een op elkaar volgend scenario. De eerste ronde bestaat uit een ruimtegevecht rondom een Star Destroyer, waarin de rebellen in X-Wings een squadron Y-Wings escorteren. De Imperials verdedigen de Star Destroyer in TIE Fighters.

De tweede ronde speelt zich te voet af in de Star Destroyer, waarbij de rebellen een droid met informatie moeten veiligstellen. Tijdens deze ronde verschijnen ook de nieuwe Hero Units Chewbacca en Bossk.

Tijdens de laatste ronde vallen de rebellen de Death Star aan. Hier zijn Luke Skywalker en Darth Vader beschikbaar als Hero Units, respectievelijk in X-Wing en TIE Advanced.

Cover image for YouTube videoStar Wars Battlefront: Death Star Teaser Trailer

De Death Star DLC komt volgende maand uit en kost 14,99 euro. In januari volgt het laatste DLC-pakket, Rogue One: Scarif. Mathijs zijn Star Wars Battlefront review lees je hier nog eens.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties