Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Battlefront: Ultimate Edition aangekondigd

Het complete pakket.

Uitgever Electronic Arts kondigt Star Wars Battlefront: Ultimate Edition aan. De bundel komt in november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een exacte datum of prijs is nog niet bekendgemaakt.

De Star Wars Battlefront: Ultimate Edition bevat de reguliere game, plus de volledige inhoud van de Season Pass. In totaal zijn dat 30 maps, 14 Star Wars-personages en 14 verschillende modi.

De uitbreidingen Outer Rim, Bespin, Death Star zijn reeds uitgekomen. In december volgt de laatste uitbreiding Rogue One: Scarif, die samen met de film op 16 december uitkomt. Rond dezelfde periode komt de gratis X-Wing VR Mission uit voor de PlayStation VR.

Star Wars Battlefront heeft eerder dit jaar al een offlinemodus gekregen. Ook zijn er nieuwe maps, modi, wapens en Star Cards aan de game toegevoegd. Daarnaast kun je nu middels Hutt Contracts nieuwe wapens vrijspelen.

Mathijs zijn Star Wars Battlefront review lees je op de site. Indien je hulp nodig hebt, bekijk dan onze Star Wars Battlefront tips en tricks.

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties