Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Battlefront: Ultimate Edition aangekondigd

Het complete pakket.

Uitgever Electronic Arts kondigt Star Wars Battlefront: Ultimate Edition aan. De bundel komt in november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een exacte datum of prijs is nog niet bekendgemaakt.

De Star Wars Battlefront: Ultimate Edition bevat de reguliere game, plus de volledige inhoud van de Season Pass. In totaal zijn dat 30 maps, 14 Star Wars-personages en 14 verschillende modi.

De uitbreidingen Outer Rim, Bespin, Death Star zijn reeds uitgekomen. In december volgt de laatste uitbreiding Rogue One: Scarif, die samen met de film op 16 december uitkomt. Rond dezelfde periode komt de gratis X-Wing VR Mission uit voor de PlayStation VR.

Cover image for YouTube videoStar Wars Battlefront: Death Star Gameplay Trailer

Star Wars Battlefront heeft eerder dit jaar al een offlinemodus gekregen. Ook zijn er nieuwe maps, modi, wapens en Star Cards aan de game toegevoegd. Daarnaast kun je nu middels Hutt Contracts nieuwe wapens vrijspelen.

Mathijs zijn Star Wars Battlefront review lees je op de site. Indien je hulp nodig hebt, bekijk dan onze Star Wars Battlefront tips en tricks.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties