Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Battlefront Rogue One: Scarif DLC voegt nieuwe Heroes toe

Inclusief trailer.

Uitgever Electronic Arts heeft de nieuwe Hero units in de Rogue One: Scarif DLC voor Star Wars Battlefront onthuld.

Eerder was al bekendgemaakt dat de Rogue One: Scarif DLC locaties en personages uit de aankomende Star Wars: Rogue One film aan de game toevoegt. De vier nieuwe maps spelen zich allemaal in de jungles en op de stranden van de planeet Scarif af.

De DLC voegt ook de Infiltration modus toe, die uit meerdere rondes bestaat. Gevechten spelen zich zowel op de grond als in de ruimte af, vergelijkbaar met de Battle Station modus uit de Death Star uitbreiding.

Bekijk op YouTube

Verder introduceert de uitbreiding nieuwe wapens en voertuigen, zoals de U-wing. Ook zijn er nieuwe Star Cards en Power Ups, waaronder een Tie Striker die door de Empire kan worden ingezet om de Rebels vanuit de lucht te bestoken.

Star Wars Battlefront Rogue One: Scarif DLC is vanaf 6 december voor iedereen met een Season Pass beschikbaar. De uitbreiding is vanaf 20 december te koop. De gratis X-Wing VR Mission voor de PlayStation VR komt ook op 6 december uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.
Reacties