Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de Xbox Games with Gold voor februari

Helden uit een universum hier ver vandaan.

Microsoft heeft de Games with Gold voor de maand februari bekendgemaakt. Eigenaars van een Xbox One (X) of Xbox 360 kunnen volgende maand met onderstaande games aan de slag:

  • TT Isle of Man (Xbox One)
  • Call of Cthulhu (Xbox One)
  • Fable Heroes (Xbox One, Xbox 360)
  • Star Wars: Battlefront (Xbox One, originele Xbox-game)

TT Isle of Man is de gehele maand februari gratis te downloaden. Fable Heroes is van 1 tot en met 15 februari verkrijgbaar, terwijl Star Wars: Battlefront van 16 tot en met 29 februari beschikbaar is. Call of Cthulhu is ook vanaf 16 februari te downloaden en is gratis beschikbaar tot en met 15 maart.

Wie de Xbox Games with Gold voor de maand januari nog niet heeft gedownload, doet dat best zo snel mogelijk. Momenteel is onder andere Batman: The Telltale Series gratis beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties