Battle of Jakku DLC Star Wars Battlefront introduceert nieuwe modus

Is een letterlijk keerpunt.  

Ontwikkelaar DICE maakt bekend dat de Battle of Jakku DLC voor Star Wars Battlefront de Turning Point Mode aan de game toevoegt.

De studio geeft aan dat de modus na de gebeurtenissen van Star Wars: Return of the Jedi plaatsvindt. Het keizerrijk is in het nauw gedreven en vecht op de planeet Jakku tegen steeds verder oprukkende rebellentroepen.

In Turning Point nemen twee teams van 20 man het tegen elkaar op. De rebellen moeten drie control points zien te veroveren om zo de Imperials terug te dringen. Storm troopers hebben de taak om deze punten te verdedigen of heroveren.

De Empire heeft aan het uiteinde van de map een grote basis die als laatste verdedigingslinie dient. Je krijgt in de modus de beschikking over Airspeeders en AT-ST's.

De Battle of Jakku DLC is vanaf 8 december gratis verkrijgbaar voor iedereen die Star Wars Battlefront heeft gekocht. DICE heeft onlangs ook laten weten dat Star Wars Battlefront in de toekomst meer gratis maps krijgt.

Star Wars Battlefront is vorige week uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Mathijs' Star Wars Battlefront review lees je nu op de site.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread