Star Wars Battlefront DLC biedt toegang tot 'nieuwe werelden'

Peter Moore doet een Holocron open.

Peter Moore onthult nieuwe details over de DLC van Star Wars Battlefront. Dit doet hij in een presentatie over de kwartaalcijfers van Electronic Arts.

"De pass biedt toegang tot nieuwe werelden, nieuwe player actions en natuurlijk ook nieuwe wapens", vertelt Moore. De Star Wars Battlefront Season Pass bevat vier uitbreidingen die over een periode van twaalf tot achttien maanden uitkomen. EA komt in de komende weken met officiële details over de inhoud van het pakket.

De Season Pass kost vijftig euro en geeft je twee weken eerder toegang tot alle nieuwe uitbreidingen voor de game. Het pakket bevat ook een exclusieve 'Shoot First' emote. Alle content in de Season Pass wordt na de officiële release van Star Wars Battlefront uitgebracht.

Star Wars Battlefront lanceert op 19 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In onze Star Wars Battlefront preview lees je wat we tot dusver over de game weten.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

1

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread