Skip to main content

Star Wars Battlefront - alle trailers op een rij

Elke Star Wars Battlefront trailer van dichtbij bekeken.

Voor gamers die geen genoeg kunnen krijgen van de nieuwste Star Wars Battlefront trailer of Star Wars Battlefront gameplay beelden, hebben we ze allemaal even op een rij gezet.

Hoth bestormen in een AT-AT. In de Milennium Falcon op Tie-Fighters jagen. Als Darth Vader met je lightsaber Rebellen doormidden klieven of ze met de Force vanop afstand wurgen. Star Wars Battlefront belooft het allemaal. En dat in een multiplayer game die rechtstreeks op DICE' succesvolle Battlefield-serie gebaseerd is.

De trailers staan steeds van nieuw naar oud gerangschikt. Je vindt de nieuwste cinematic of gameplay trailer dus steeds handig bovenaan in de lijst. Veel kijkplezier!

Star Wars Battlefront Gameplay Trailers

Star Wars Battlefront - Fighter Squadron Mode Gameplay

Bekijk op YouTube

In Star Wars Battlefront speelt het gevecht zich niet enkel op de grond af, maar kies je ook het luchtruim om de strijd te beslissen. Deze gameplay trailer verklapt dat je in de Fighter Squadron Mode zowel in de cockpit van de X-Wing, Tie Fighter als A-Wing kruipt.

Net wanneer je denkt dat het niet beter kan worden, hoor je de stem van Han Solo en verschijnt hij met zijn iconische Millennium Falcon ten tonele. Hij maakt snel werk van de Imperial Transport. Maar waarom mengen Boba Fett en zijn Slave 1 zich aan het einde plots in de strijd?


Star Wars Battlefront - Co-op Missions Gameplay - Survival Mode on Tatooine - E3 2015

Bekijk op YouTube

In Star Wars Battlefront hoef je echter niet altijd aan het grote strijdgewoel deel te nemen. Met een vriend kun je ook kleinere missies voltooien. In deze gameplay trailer zie je twee spelers die zich tijdens een soort Horde-modus moeten verdedigen tegen golven Storm Troopers en zelfs AT-ST Walkers. Na elke wave krijgen ze nieuwe bevoorrading, waaronder een Orbital Strike die ze even later efficiënt inzetten om de laatste tegenstanders te verslaan.


Star Wars Battlefront - Multiplayer Gameplay - Walker Assault on Hoth - E3 2015

Bekijk op YouTube

Ah, de legendarische strijd om Hoth. Deze gameplay trailer heeft alles om een Star Wars-hart sneller te doen slaan. In het centrum van het strijdgewoel staan natuurlijk de AT-AT Walker en de Snowspeeder, die met een kabel de mastodont op de grond probeert te dwingen.

Daarnaast geeft deze trailer een goede indruk van wat je in een doorsnee Star Wars Battlefront match mag verwachten. Rebellen van allerlei origine nemen het op tegen goed uitgeruste Imperial klonen. Beide troepenmachten vliegen met hun jetpacks over het slagveld terwijl de X-Wings en Tie-Fighters boven hun hoofden scheren. Objectieven moeten geactiveerd worden, die vervolgens door Orbital Strikes onder vuur komen te liggen.

En natuurlijk mogen ook Luke Skywalker en Darth Vader himself niet ontbreken. Deze helden kunnen met de Force de strijd letterlijk naar hun hand zetten.


Star Wars Battlefront Cinematic Trailers

Star Wars Battlefront - Reveal Trailer

Bekijk op YouTube

In de lente van 2015 verschijnt de reeds lang aangekondigde Star Wars Battlefront Reveal Trailer. Hoewel het filmpje beweert dat hier over 'game engine footage' gaat, blijven de meeste gamers toch wantrouwig en geloven ze niet dat de uiteindelijk game er zó goed zal uitzien. Een sceptische ingesteldheid die later bij het tonen van echte gameplay trailers ook lijkt te kloppen.

Maar deze trailer blijft natuurlijk een sterk staaltje cinema. De Speeder bikes die door het oerwoud van Endor scheuren. De AT-ST die door een welgemikte raket ontploft. Het eerste deel van het filmpje zou rechtstreeks uit Return of the Jedi kunnen komen. Meer heb je als Star Wars-fan niet nodig om reikhalzend naar de game uit te kijken.


Star Wars Battlefront - Official Trailer - E3 2014

Bekijk op YouTube

Tijdens E3 2014 hopen veel gamers dat ze gameplay van Star Wars Battlefront te zien krijgen. Helaas moeten ze daar nog een jaar op wachten.

In ruil krijgen ze een mini-documentaire waarin DICE belooft om het Star Wars-universum alle eer aan te doen. Het filmpje toont hoe de ontwikkelaar de originele sets van de films bezoekt en tot in het detail bestudeert. Allemaal om te bewijzen dat passie de grote motor achter de game is.

Aan het einde zien we vroege in-engine footage, die later in de 2015 Reveal trailer gerecycleerd wordt.


Star Wars Battlefront - Teaser Trailer - E3 2013

Bekijk op YouTube

Soms hebben gamers niet veel nodig om uit hun dak te gaan en dat is precies wat gebeurde tijdens de E3 2013 persconferentie van Electronic Arts. Vanaf het moment dat je de iconische laser geluiden hoort, weet je zeker dat het hier over een Star Wars-game gaat.

De Snowspeeder die crasht en de gigantische poot van een AT-AT verwijzen natuurlijk naar de iconische Battle of Hoth uit The Empire Strikes Back. Deze veldslag zal uiteindelijk de show stelen in de Star Wars Battlefront beta.


Je Star Wars-honger nog steeds niet gestild? Lees dan snel onze Star Wars Battlefront preview.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

Read this next