Elke week weer kiest de redactie van Eurogamer België één of twee aankomende videogames uit die door het leven mogen gaan als 'het spel van de week'. Aan deze titel(s) besteden we gedurende heel de week in allerlei vormen extra aandacht. Dit kan zijn in de vorm van speciale artikels, video's, herbesprekingen van eerder uitgebrachte titels binnen een reeks enzovoorts. Deze keuze ontstaat telkens uit onze persoonlijke voorliefde voor, of interesse in, een aankomende game en staat volledig los van de uiteindelijk review van de desbetreffende game(s).

Nadat we twee weken op rij telkens twee spellen in de kijker geplaatst hebben staat deze keer slecht één game volledig centraal op Eurogamer België. We hebben gekozen voor Call of Duty: Black Ops, de langverwachte first person shooter van ontwikkelaar Treyarch en uitgeven Activision die vanaf deze week in de winkelrekken te vinden is. Om dat te vieren hebben we maar liefst twee verschillende artikels rond het spel in de planning staan.

Redacteur Edelbert ging met de eer lopen om het eerste artikel rond Black Ops te schrijven, en dat deed hij niet alleen. Samen met de hulp van tienduizenden andere gamers van over heel de wereld nam hij zijn headset erbij, stak hij de internetkabel in zijn console en ging hij eens kijken wat zoals de meest opmerkelijke vernieuwingen zijn binnen de multiplayer van Call of Duty: Black Ops. Zijn onderzoek liet wel enkele permanente sporen na op zijn persoonlijkheid. Telkens wanneer de man op de redactie koffie gaat halen roept hij dat hij doordoor zijn "cafeïne-perk" gaat ontgrendelen, terwijl hij tijdens de lunchpauze tijdens het smeren van zijn boterham met choco blijft beweren dat hij aan het "knifen" is. Vreemde kerel toch, die Edelbert...

Hekkensluiter deze week is redacteur Maarten, die eens op onderzoek ging wat voor spellen in het verleden gemaakt werden door Treyarch, de ontwikkelaar van Call of Duty: Black Ops. Deze studio is namelijk al meer dan tien jaar actief binnen de industrie, en natuurlijk kan het nooit geen kwaad om eens in het verleden te duiken om zo het heden beter te begrijpen. We kunnen nu al verklappen dat Maarten heeft moeten surfen, hockeyen, skaten, snowboarden, slingeren én schieten om tot zijn conclusie te komen.

Er valt kortom heel wat moois rond het langverwachte Call of Duty: Black Ops te beleven op Eurogamer België deze week! Wij zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent om deze week in de singleplayer én multiplayer van deze gigantische first-person shooter te ownen.

Volgende week zetten opnieuw een vers spel in de kijker, en het is er alweer eentje waar menig gamer naar uitkijkt, namelijk Assassin's Creed: Brotherhood!

ADVERTENTIE

Over de auteur

Eurogamer.be

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Meer artikels van Eurogamer.be

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content