Modern Warfare: Warzone's Kyle uitgelegd - Hoe krijg je Operator 'Gaz'

Dit is hoe de Operator geďntroduceerd in Season 4 werkt.

Modern Warfare's Kyle is een nieuwe Operator die geïntroduceerd wordt in Season 4.

Kyle - misschien beter gekend als Gaz - stond naast Captain Price als Operator in de spotlight in het filmpje dat spelers te zien kregen toen ze Season 4 startte.

Waar je Captain Price echter onmiddellijk krijgt als je een Season 4 Battle Pass koopt, is Kyle aka Gaz nergens te vinden als je kijkt naar alle Battle Pass beloningen.

Dat komt omdat Kyle nog niet in Modern Warfare zit, maar wel op een later moment van Season 4 beschikbaar zal worden.

Op deze pagina:

Meer hulp nodig? Onzs overzicht van de beste Warzone loadouts en attachments helpt je misschien je K/D ratio te verbeteren.

Hoe krijg je Kyle in Modern Warfare: Warzone uitgelegd

Kyle - ook wel gekend als Gaz in het verhaal van Modern Warfare - is een Allegiance Operator die je kan vinden op het einde van de 'SAS' groep, na Captain Price.

De game zal je vertellen dat om Kyle te unlocken, je de 'Kyle Operator Bundle' moet kopen in de winkel.

warzone_kyle_gaz_operator_1

Die winkel, als je moeite hebt met het te vinden, staat op het einde van het Multiplayer menu. Maar zelfs als je door elk item gaat in de winkel, zal je Kyle niet kunnen vinden.

Op het moment van schrijven is Kyle namelijk niet beschikbaar in Modern Warfare. Maar hij zal op een later moment in Season 4 wel beschikbaar worden.

warzone_kyle_gaz_operator_2

Dit is gelijkaardig aan de manier waarop Operator Nikto zijn debuut maakte in het eerste seizoen van Modern Warfare. Ook dat was een skin die prominent te zien was maar niet onmiddellijk beschikbaar was.

Meer Call of Duty Warzone tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips. Daarin vind je meer informatie voor beginners en geavanceerde spelers. We leggen daarnaast uit hoe de map en de gulag werken en hoe je cross-platform speelt. Bovendien bespreken we meerdere loadouts en weet je daardoor gelijk welke perks en wapens goed samenwerken. Ook lees je alles over de beruchte Snake Shot Akimbo loadout. Succes met het behalen van een victory!

Wanneer zal Kyle beschikbaar worden in Modern Warfare?

De releasedatum voor Kyle is momenteel nog onbekend, maar aangezien Season 4 begin augustus eindigt, weten we wel zeker dat Kyle voor die tijd beschikbaar zal worden.

Met hoe prominent Kyle te zien was in Season 4's openingsfilmpje, vermoeden we wel dat het luid verkondigd zal worden wanneer hij beschikbaar is in de Store dus blijf regelmatig checken.

Hopelijk is het niet te lang wachten!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread