Kylian Mbappé staat opnieuw op de cover van FIFA 22

In de zevende hemel.

Electronic Arts heeft in afwachting van een volledige reveal alvast de cover van FIFA 22 onthuld. Net zoals vorig jaar prijkt de Franse sterspeler Kylian Mbappé van PSG op de voorkant van de game.

Dit keer worden de rug van Mbappé en zijn iconische rugnummer 7 prominent in beeld genomen. Vorig jaar bestond de cover nog uit een collage van verschillende foto's van Mbappé, maar dit keer kiest EA duidelijk terug voor een meer traditionele en minimalistische aanpak.

12

De komende dagen en weken mag je nog heel wat FIFA 22-nieuws verwachten. Op 11 juli krijgen we een eerste teaser te zien, tijdens EA Play op 22 juli volgt waarschijnlijk een eerste volwaardige trailer.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread