Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apex Legends overschrijdt de kaap van 100 miljoen spelers

Nog steeds de alphadog.

Apex Legends is sinds de release al door meer dan 100 miljoen spelers gespeeld. Dat maakt Respawn Entertainment bekend via Twitter.

De bijbehorende tweet bevat een filmpje waarin de ontwikkelaar iedereen bedankt voor het bereiken van de mijlpaal. Daarnaast hint Respawn ook naar een grote nieuwe onthulling voor de game op 19 april.

Wie het beeldmateriaal goed bekijkt, krijgt alvast een voorsmaakje van die nieuwe content. Zo zie je op een bepaald moment in de verte iemand onherkenbaar naar een ander gebouw springen. Ook wordt er een map getoond die sterk lijkt op een herwerkte versie van de Olympus-map die in Season 7 zijn opwachting maakte.

Dat Apex Legends de kaap van 100 miljoen spelers bereikt, is geen grote verrassing als je weet dat de game op Steam continu in de top 5 van games met de meeste gelijktijdige spelers staat. Momenteel staat de teller bij Steam Charts op 190.000 spelers en de laatste dertig dagen piekte de game zelfs op 222.000 spelers.

Begint het te kriebelen om Apex Legends eens te proberen? Check dan zeker eerst onze 55 Apex Legends tips en tricks om Champion te worden.

Read this next