Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apex Legends next-gen versie voor PS5 en Xbox Series speelbaar

Legendarische upgrade.

Respawn Entertainment heeft de next-gen versies van Apex Legends uitgebracht. Het betreft een update voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

De nieuwe versie ondersteunt onder andere 4K-resoluties, maar wel met uitzondering voor de Xbox Series S. Wel krijg je op die console, samen met de Series X en PlayStation 5, volledige 60Hz gameplay en HDR.

In toekomstige updates volgt voor deze drie consoles naast audiovisuele verbeteringen zelfs 120 Hz gameplay. De PlayStation 5-versie krijgt daarnaast ondersteuning voor de adaptive triggers en haptics van de DualSence-controller.

Op de PlayStation 5 moet je via dashboard de nieuwe PS5-versie selecteren om de game te downloaden. Heb je Apex Legends echter al geïnstalleerd, dan kun je via Options de nieuwe versie selecteren. Beide Xbox-consoles maken gebruik van Smart Delivery waarbij automatisch de nieuwe versie wordt geleverd.

De patch brengt tot slot onder meer een nieuwe Arena-map genaamd Drop-Off en brengt tijdens de twee weken durende Warriors Collection Events de 9v9-modus Control terug.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Apex Legends

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Apex Legends Mobile

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties