Skip to main content

Apex Legends next-gen versie voor PS5 en Xbox Series speelbaar

Legendarische upgrade.

Respawn Entertainment heeft de next-gen versies van Apex Legends uitgebracht. Het betreft een update voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

De nieuwe versie ondersteunt onder andere 4K-resoluties, maar wel met uitzondering voor de Xbox Series S. Wel krijg je op die console, samen met de Series X en PlayStation 5, volledige 60Hz gameplay en HDR.

In toekomstige updates volgt voor deze drie consoles naast audiovisuele verbeteringen zelfs 120 Hz gameplay. De PlayStation 5-versie krijgt daarnaast ondersteuning voor de adaptive triggers en haptics van de DualSence-controller.

Bekijk op YouTube

Op de PlayStation 5 moet je via dashboard de nieuwe PS5-versie selecteren om de game te downloaden. Heb je Apex Legends echter al geïnstalleerd, dan kun je via Options de nieuwe versie selecteren. Beide Xbox-consoles maken gebruik van Smart Delivery waarbij automatisch de nieuwe versie wordt geleverd.

De patch brengt tot slot onder meer een nieuwe Arena-map genaamd Drop-Off en brengt tijdens de twee weken durende Warriors Collection Events de 9v9-modus Control terug.

Read this next