Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Respawn bant Apex Legends accounts voor "dashboarding"

Spelers op PlayStation 4 zijn grootste overtreders.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment bande in de ochtend van 30 juli meer dan 2000 Apex Legends accounts die zich schuldig maakten aan het uitbuiten van "dashboarding" en nog een andere onbekende matchmaking-glitch . Dat onthult Conor Ford die verantwoordelijk is voor de beveiliging bij Respawn Entertainment.

Spelers die zich schuldig maken aan "dashboarding" laten de game expres crashen, omdat ze geen RP willen kwijtraken bij het verliezen van een match. Zij die hier misbruik van maken, blijven ten onrechte op een hoge rang hangen. Wat de tweede overtreding is, houdt Ford voor zich.

Er maakten 2086 spelers zich schuldig aan het uitbuiten van beide zaken. De meeste overtredingen, zo'n 1965, stelde de ontwikkelaar vast op de PlayStation 4. Daarnaast bande hij ook 62 accounts op Xbox, 44 op pc en 15 op Nintendo Switch.

In gelijkaardig Apex Legends-nieuws, onthult Respawn Entertainment dat Apex Legends werd gehacked om Titanfall te redden en dat dit ervoor zorgde dat de Apex Legends cross-progression daardoor vertraging opliep

Read this next