Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Apex Legends krijgt binnenkort PS5- en Xbox Series X/S-versie

Bestandgrootte PS5-port gelekt.

Apex Legends krijgt binnenkort een native port op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Dat melden PlayStation Game Size en analist MauroNL via Twitter.

Uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Respawn Entertainment kondigen de ports vermoedelijk binnenkort aan. Volgens MauroNL beschikken die over een verbeterde resolutie, hogere grafische settings en een framerate van 120 frames per seconde. Daarnaast zou de PlayStation 5-versie zonder updates zo'n 80 GB in beslag nemen.

Dat er een native port van Apex Legends op PlayStation 5 en Xbox Series X/S uitkomt, is al langer bekend. Electronic Arts en Respawn Entertainment onthulden immers in augustus 2021 dat ze nog steeds werken aan een next-gen update voor Apex Legends. Normaal gezien zou die upgrade nog ergens in 2021 zijn uitgekomen, maar dat is er uiteindelijk niet van gekomen.

Naast geruchten zijn er ook nog zekerheden in het leven zijn en eentje daarvan is dat je momenteel aan de slag kunt met Apex Legends Season 11.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Apex Legends

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties