Skip to main content

Apex Legends Season 18 release: Alles wat met Resurrection komt uitgelegd

Nieuwe Revenant.

Apex Legends Season 18 heet Resurrection en ligt om de hoek. In Resurrection speel je met een volledig herwerkte Revenant, heb je Mixtape op Broken Moon en wordt er in ranked in en voorbij Diamond meer gezweet dan in een sauna.

Op deze pagina lees je alles over de Apex Legends Season 18 Resurrection:

In Apex Legends s18 moet je zweten om voorbij Diamond te komen.

Het nieuwe ranked seizoen in Apex Legends Season 18

Na de verrassende piek van spelers op de hoge ranks in het vorige seizoen gaat in Resurrection het roer volledig om. Zo wordt de schade die je buiten het speelgebied krijgt aangepast en verandert de frequentie waarin het speelgebied krimpt. Het doel van Respawn Entertainment is om hiermee inactiviteit voor de laatste paar ringen tegen te gaan. Momenteel gebeurt het namelijk te vaak dat na een hectische ‘early game’ de resterende teams louter late rotaties maken, waardoor er bijna geen actie is in de ‘mid game’. Daarnaast komt er een minimale elimineer bonus gebaseerd op je Match Making Rating (MMR). Verder wordt het, in het kort, aanzienlijk moeilijker punten scoren in Diamond en de ranks daarboven.

Revenant is des te meer agressief in zijn rework.

Revenant Reborn rework voor Apex Legends Season 18

Revenant krijgt in Apex Legends Season 18 een volledige rework. Zijn Death Totem is officieel dood in die volledige rework. Revenant’s ‘all-in’ agressieve speelstijl blijft echter wel intact. De nieuwe passive genaamd ‘Assassin’s Instinct’ laat je nog steeds sneller klimmen en gebukt lopen, maar geeft je nu ook een wallhack op tegenstanders met weinig leven. Daarnaast heb je met zijn nieuwe tactical ‘Shadow Pounce’ er een manier bij om de afstand naar je tegenstander te verkleinen. Dat zet die agressie nog meer in de verf. De nieuwe ultimate genaamd ‘Forged Shadows’ geeft je een schaduwschild, wat schade blokkeert en regeneration geeft, en op knockdowns de cooldowns van je tactical en shadows vernieuwt. Overigens is Revenant voor iedereen het hele seizoen gratis te spelen. Wanneer je een reeks aan challenges voor hem voltooit, mag je Revenant permanent houden.

Apex s18 Mixtape
In Apex Legends Resurrection komt Mixtape naar Broken Moon.

Mixtape veranderingen in Apex Legends Season 18

Mixtape komt naar Broken Moon! Hoewel Mixtape rappe stappen zet om een favoriete arcade gamemodus van de fans te worden, schitterde de nieuwste Battle Royale map inafwezigheid. Tot nu. Gun Run en Team Deathmatch zijn straks beschikbaar in The Core, terwijl je Control kan spelen in de Production Yard. Meer modi op meer plaatsen is enkel maar fijn.

Death Dynasty Collection Event

In Apex Legends Season 18 kun je ook aan de slag met het zogenaamde Death Dynasty Collection Event. Gedurende dit evenement verdien je tussen 8 en 15 augustus dubbele XP in Battle Royale en in Mixtape tussen 15 en 22 augustus. Ook zit hier een reward track bij, waarmee je 24 exclusieve cosmetische items (en andere items) verdient. Wanneer je alle 24 cosmetische items hebt verzameld, unlock je Revenant’s ‘Death Grip’ Heirloom en krijgt het ongewapend rondrennen dus een toffe permanente skin.

Read this next