Apex Legends Season 9 introduceert nieuwe Titanfall content

Titanfall Legends.

Apex Legends krijgt in Season 9 een hoop nieuwe content die op Titanfall is gebaseerd. Dat maakt ontwikkelaar Respawn Entertainment bekend in een livestream van BrownGirlGamerCode.

Volgens Senior Writer Ashley Reed speelt Apex Legends zich af na de oorlog in Titanfall en situeren beide games zich dus in hetzelfde universum. Daarom probeert de ontwikkelaar Titanfall nu zoveel mogelijk te integreren in Apex Legends.

Dat gebeurde eerder al door de toevoeging van enkele Titanfall-wapens. Daar komt volgens Game Director Chad Grenier in Season 9 nog veel 'nieuwe en coole' Titanfall content bij.

Apex Legends Season 9 begint waarschijnlijk ergens begin mei. Wie in tussentijd aan de slag wil met de game, checkt best eens onze 55 Apex Legends tips en tricks om Champion te worden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread