Black Ops Cold War Zombies Outbreak krijgt nieuwe map

Sanatorium?

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt een nieuwe Zombies Outbreak map.

Otwikkelaar Treyarch heeft een teaser vrijgegeven die er naar hint dat de populaire modus een nieuwe map krijgt. Het lijkt erop dat dit Sanatorium wordt, de enige Fireteam map die tot nu toe ontbreekt.

Zombies Outbreak heeft reeds drie maps: Ruka, Alpine, en Golova. We zitten echter bijna halverwege Black Ops Cold War Season 2 en het zou logisch zijn dat Treyarch net dan een nieuwe lading content aan de game toevoegt.

Zombies Outbreak is tot nu toe erg populair geweest. De modus werd aan het begin van Season 2 toegevoegd. In deze modus moet je in stukken Fireteam maps verschillende doelstellingen voltooien en krijg je de keuze om steeds verder te gaan of naar veiligheid terug te trekken.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread