Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Ranked Play pas in 2023 beschikbaar

Ranked modes Black Ops Cold War en Vanguard eindigen deze maand.

Ontwikkelaar Treyarch Studios meldt via een tweet dat Call of Duty: Modern Warfare 2 Ranked Play pas in de loop van 2023 beschikbaar is.

Treyarch werkt momentaal nog aan enkele belangrijke functies voor Ranked Play zoals competitieve modes, ranked skill divisions, zichtbare skill ratings, top 250-ranglijsten en competitieve beloningen. De ontwikkelaar belooft ook dat hij later meer over de mode onthult.

Voordat de ranked mode van Modern Warfare 2 uitkomt, kunnen spelers aan de slag gaan met de CDL Moshpit playlist die aan het begin van Season 1 beschikbaar is.

Er is ook minder goed nieuws, want Black Ops Cold War league play en Vanguard ranked play zijn vanaf 22 november 2022 niet langer beschikbaar. Daardoor raadt Treyarch spelers aan om voor die datum zeker hun beloningen in beide game modes te verzilveren.

In ander nieuws onthult Activision dat Modern Warfare 2 de meest winstgevende Call of Duty launch ooit kent.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties