Skip to main content

Call of Duty: Vanguard reveal in Warzone - Release tijdstip en Battle of Verdansk event uitgelegd

Terug naar de tweede wereldoorlog.

De Call of Duty: Vanguard reveal krijg je te zien in Warzone met een in-game event.

Dit event met de titel “The Battle of Verdansk” vindt volledig plaats in Warzone tijdens Warzone Season 5, en geeft een eerste blik in het volgende hoofdstuk van de serie. Deze keer speelt alles zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Deze pagina behandelt de Call of Duty: Vanguard reveal release tijd en hoe het Warzone's Battle of Verdansk event werkt.

Op deze pagina:

Season Five Cinematic | Call of Duty: Black Ops Cold War en WarzoneBekijk op YouTube

Call of Duty: Vanguard reveal release tijd uitgelegd

De Call of Duty: Vanguard reveal release datum is donderdag 19 augustus.

Deze reveal vindt plaats in Warzone als een in-game event getiteld “the Battle of Verdansk”. Dat werd dinsdag 16 augustus onthuld via Twitter door de ontwikkelaar:

De Call of Duty: Vanguard reveal in Warzone gebeurt dus op donderdag 19 augustus, om 19u30 onze tijd.

Zoals gewoonlijk bij het begin van een nieuw seizoen, ben je er best op voorbereid dat de release tijden kunnen veranderen moesten nog er last-minute aanpassingen aangebracht worden of bij problemen bij de ontwikkelaar.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Hoe het Battle of Verdansk event in Warzone werkt

”The Battle of Verdansk” is de titel voor het volgende Warzone event. De Call of Duty: Vanguard reveal speelt zich hierin af.

De ontwikkelaar Raven moet nog exacte details geven van wat we mogen verwachten, maar op dit moment weten we al het volgende:

We hebben de vier afbeeldingen samengezet die zijn gedeeld via @CallofDuty.

Teasers tieren welig op social media. De laatste bevestigen enkele elementen die deel zullen uitmaken van the Battle of Verdansk. Hieronder zitten een nieuw wapen en een soort van gepantserd voertuig. Het is nog niet zeker hoe deze zal werken, maar op de afbeelding staat om een squad te zoeken en ze samen neer te halen, wat doet lijken dat meer dan enkel je eigen kameraden nodig zal hebben.

Net zoals het geval is bij andere online multiplayer games zoals Fortnite, doet ook Warzone mee met in-game events. Voorafgaand aan de bevestiging van de ontwikkelaar, was er al een Cold War datamine waarin we artwork en details van Vanguard te zien kregen. Deze zijn achteraf offline gehaald door Activision.

Met de release van Season 5, krijgen we ook een WW2 soldaat te zien tijdens de laatste extractie na het finishen van een match in Warzone.

De teaser kan je hieronder in actie zien:

Eerste call of duty Vanguard teaser liveBekijk op YouTube

Het is niet lang meer voor we hier zelf mee aan de slag kunnen!

Benieuwd wat je van Call of Duty: Vanguard zelf mag verwachten? Dan heb je geluk, want we hebben een speciale pagina met alle informatie over de Call of Duty: Vanguard release, gameplay en multiplayer verzameld.

Read this next