Skip to main content

Call of Duty-developers sturen dreiging richting cheaters

'Tot morgen.'

De ontwikkelaars van Call of Duty en Warzone hebben een bedreiging op Twitter gezet, gericht naar cheaters. Wat de gevolgen precies zijn, komen we waarschijnlijk echter pas morgen te weten.

Cheaters zijn al lang een plaag in Call of Duty en Warzone. Uitgever Activision heeft in het verleden al meermaals beloofd dat ze het probleem zullen aanpakken maar in de praktijk blijkt na elke actie steeds weinig verbetering voor eerlijke spelers.

Nu gaan de ontwikkelaars van de game echter een stap verder en hebben ze een wel heel bedreigende tweet geplaatst.

"Beste cheaters, we houden van games. Het is onze passie. Het is een eer om games te maken voor de beste fans ter wereld. We zitten er soms naast, maar doen altijd ons best," start de tweet. "Cheaten verpest het plezier van iedereen. Niemand houdt van een cheater. Het is ons doel een fijne en faire speelervaring te bieden. Voor onze developers. Voor onze fans. En belangrijkst van al: voor alle Call of Duty-spelers over de hele wereld."

"Cheaters zijn niet welkom. Er is geen tolerantie voor cheaters, en al gauw zullen jullie weten wat we hiermee bedoelen."

Wat Activision hier precies mee bedoelt en hoe ze zullen optreden is nog niet bekend. Maar de insinuatie is alvast duidelijk en de tweet lijkt te beloven dat we morgen de gevolgen ervan zullen zien.

Read this next