Rainbow Six Siege - Operation Steel Wave onthuld

Explosieve belegering.

De kogel is door de kerk, want Ubisoft onthult Operation Steel Wave voor Rainbow Six Siege.

Operation Steel Wave voegt allereerst een grondige renovatie van de House-map toe aan de game. Die map krijgt daardoor extra kamers en een balkon. Daarnaast zijn alle gewone ingangen afgesloten en moeten spelers via de garage het pand betreden. Verder kreeg de Operator Amaru ook een grondige balance tweak.

Ook onthult Ubisoft de personages Ace en Melusi met bijbehorende gameplaybeelden. Daarin wordt Ace beschreven als een aanvaller die via een SELMA-gadget muren en luiken kan opblazen. Melusi daarentegen is in het bezit van drie Banshee Sonic-gadgets die vijanden vertragen en lawaai maken wanneer er vijanden voorbijkomen.

Operation Steel Wave lanceert binnen enkele weken voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Meer informatie over de nieuwe operatie vind je in de bijbehorende gameplaytrailer. Eerder deze maand ging Ubisoft nog de historische toer op met het Rainbow Six Siege Grand Larceny evenement.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread