Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: seizoen twee van jaar zeven aangekondigd

Nieuwe map, aanvaller en meer.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege krijgt een nieuwe map, aanvaller uit België en fase 1 van het nieuwe reputatiesysteem van zodra het nieuwe seizoen in juni 2022 begint.

In Operation Vector Glare maakt de nieuwe aanvaller Sens (uit België) zijn opwachting. Sens is uitgerust met de R.O.U. Projector System gadget. Daarmee kan Sens een lijn met kleine projectors uitzetten die na korte tijd exploderen. Sens heeft een POF-9 of een 417 als primair wapen en een SDP 9MM of een GONNE-6 als secundair wapen.

Het tweede seizoen introduceert ook een nieuwe map voor de Team Deathmatch-modus. De map genaamd Close Quarter speelt zich af in Griekenland en is de eerste speciale Team Deathmatch-map die zich op beweging in plaats van verdediging richt. De map is cirkelvormig en heeft een goede mix van verschillende zichtlijnen.

Ook begint fase 1 van het nieuwe reputatiesysteem van Year 7 bij de start van dit seizoen. In de update wordt friendly fire standaard geactiveerd voor spelers die te veel teamgenoten verwonden. Spelers krijgen twee waarschuwingen voordat de straf wordt geactiveerd.

In ander Ubisoft nieuws: Assassin's Creed Origins komt naar Xbox Game Pass. Daarbij hoort ook het gerucht dat Assassin's Creed Origins een 60 FPS-update krijgt.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties