Skip to main content

Rainbow 6 Siege Grand Larceny evenement gestart

Peaking Blinders.

Het Grand Larceny event is gestart in Rainbow Six: Siege. Dat speciale evenement loopt nog tot en met 19 mei.

The Grand Larceny draait de klok van Rainbow Six: Siege terug naar de jaren '20. In een speciale versie van de Hereford map nemen twee teams van vijf personen het tegen elkaar op in de nieuwe Stolen Goods mode.

Bekijk op YouTube

In Stolen Goods moeten verdedigers de variant op de Hereford map verdedigen tegen overvallers. Er zijn kluizen verspreid over de map, en de aanvallers moeten een vast aantal kluizen openen om te winnen. Het geheel baadt in een Brits jaren '20 misdaadsausje.

De rollen zijn dus omgedraaid. Verder is er in deze mode ook geen Preparation Phase voor de aanvallers, en zijn er uiteraard ook geen drones.

Niet elke operator kan gebruikt worden in Stolen Goods. Glaz, Nomad, Buck, Montage, Blitz, Caveira, Kali, Clash, Blackbear, Lion, IQ, Tachanka, Recruit, Twitch en Mozzie zijn niet beschikbaar. De andere operators kunnen wel deelnemen maar hebben enkel hun main shotgun beschikbaar met speciale skins uit de nieuwe Grand Larceny Collection en Roaring Riches Bundle.

De Grand Larceny Collection, waar 31 items in zitten, kan verdiend worden door Event Challenges te vervolledigen. Je kan het ook kopen voor 300 R6 Credits of 12500 Renown.

Read this next