Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft onthult nieuwe, transgender operator Osa voor Rainbow Six Siege

Operation Crystal Guard.

Ubisoft heeft meer informatie over het nieuwe seizoen van Rainbow Six Siege vrijgegeven. Zo bevat Operation Crystal Guard onder meer een nieuwe Operator genaamd Osa en enkele map reworks.

Anja 'Osa' Janković is een aanvaller met een Talon-8 Clear Shield als gadget. Dit transparante kogelvrije schild kun je niet alleen dragen, maar ook op de grond of voor ramen plaatsen.

De transgender Operator beschikt als primaire wapen over een 556XI assault rifle of PDW9 submachine gun en heeft een PMM pistol als secundaire wapen. Als gadget heb je de keuze over een Stun Grenade of Claymore.

Verder heeft Ubisoft geen nieuwe map toegevoegd of bestaande map op de schop gegooid, maar subtiele aanpassingen in een aantal maps doorgevoerd. Zo zijn Clubhouse, Coastline en Bank verder gebalanceerd.

Tot slot krijgen Fuze, Twitch en IQ een buff, zijn de effecten van flashbangs aangepast en zijn er nieuwe Elite Customizations. Alle veranderingen van Rainbow Six Siege Year 6 Season 3 zijn vanaf 18 augustus al op de Test Server speelbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties