Skip to main content

Rainbow Six Siege - Operation Vector Glare nu speelbaar

Met onder meer een Belgische Operator.

Rainbow Six Siege Vector Glare
Image credit: Rainbow Six Siege

Na kort uitstel is het nieuwste seizoen van Rainbow Six Siege inmiddels speelbaar. De blikvanger van Operation Vector Glare is een nieuwe Operator waarmee nu ook België in de game vertegenwoordigd is.

Sens is een attacker die met zijn unieke vaardigheid een projectiel uitrolt dat een soort muur van licht creëert waar je niet doorheen kunt kijken. Daarnaast beschikt hij als primaire wapen over de 417 marksman rifle en de nieuwe POF-9 assault rifle.

Bekijk op YouTube

Year 7 Season 2 voegt daarnaast een nieuwe map exclusief voor Team Deathmatch toe. Close Quarter focust zich volgens ontwikkelaar Ubisoft hoofdzakelijk op beweging en belooft daardoor minder statisch te worden.

Ook introduceert Operation Vector Glare de felbegeerde Shooting Range. Hier kun je eindelijk in Rainbow Six Siege de recoil en damage van alle wapens testen.

Tot slot zijn er Operator Guides die in een oogopslag de belangrijkste kenmerken van Operators weergeven, wordt de eerste fase van het Reputation System uitgerold en zijn er de nodige tweaks, balancing en bug fixes gedaan.

Read this next