Nieuwe The Last of Us: Part 2 trailer uitgebracht

Ellie-maal kijken.

Sony heeft een nieuwe The Last of Us: Part 2 trailer uitgebracht.

De Last of Us: Part 2 release komt dichterbij, en Sony heeft besloten om dat nog eens extra in de verf te zetten. De uitgever bracht vandaag de Official Story Trailer van de game uit, waarin we nieuwe gameplaybeelden van de game te zien krijgen. In tegenstelling tot wat de titel van de video insinueert, worden we uit de trailer niet veel wijzer over het verhaal van de game, maar dat is na de eerdere Last of Us: Part 2 lekken voor veel gamers waarschijnlijk een welkome afwisseling.

Het is nog zes weken wachten tot The Last of Us: Part 2 in de winkelrekken ligt. Wie hongerig is naar meer informatie over de game, kan tot die tijd terecht in ons artikel over de Last of Us: Part 2 gameplay.

Benieuwd wat wij vinden van Ellie's avontuur? Lees dan onze The Last of Us: Part 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread