The Last of Us: Part 2-spoilers gelekt

Spoilerbom van formaat.

Het lijkt erop dat de ontwikkelaars van Naughty Dog last hebben van een mol in hun midden, want er zijn opnieuw beelden gelekt van The Last of Us: Part 2. Die gelekte beelden verklappen een deel van het verhaal en zijn door Sony reeds van Reddit en Youtube verwijderd. Het is niet de eerste keer dat het bedrijf dat doet, want begin april haalde Sony ook al gelekte beelden van The Last of Us: Part 2 offline.

Om jullie spoilers te besparen, gaan we in dit bericht niet dieper in op de details van de beelden. We vinden het namelijk belangrijk dat je zelf het verhaal ontdekt en dat je dus niet per ongeluk klikt op beelden die de game spoilen. Pas de komende maanden dus goed op met doorkliklinks.

We moeten nog wel even spoilers ontwijken, want door de coronacrisis is The Last of Us: Part 2 uitgesteld. Kun je echter niet wachten, dat vind je hier alle spoilervrije The Last of Us: Part 2 info.

Benieuwd wat wij vinden van Ellie's avontuur? Lees dan onze The Last of Us: Part 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread