Final Fantasy 7 Remake summons toegelicht

Een leuk weerzien met oude bekenden.

Om fans warm te maken voor Final Fantasy 7 Remake lost Square Enix alweer nieuwe info over de game. Via Twitter krijgen we deze keer een voorsmaakje van de extra summons die je krijgt als je de titel pre-ordert of de Deluxe Edition koopt.

Via afzonderlijke tweets zie je de summons Cactuar, Chocobo Chick en Carbuncle in actie. Cloud roept deze magische wezens telkens op om te tonen ze wat ze allemaal in hun mars hebben. Zo gebruikt Cactuar naaldaanvallen, doet Chocobo Chick liever magische schade en ondersteunt Carbuncle je met een magisch schild.

De afgelopen week kregen we al heel wat nieuwe info over Final Fantasy 7 Remake. Zo kun je inmiddels de Final Fantasy 7 Remake opening cinematic bewonderen en kennen we de Final Fantasy 7 Remake bestandsgrootte.

Artikel geschreven door Glenn Nouws.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread