Ontwikkelaar Respawn Entertainment meldt dat Titanfall 3 momenteel niet in ontwikkeling is. Gisteren heeft de studio Apex Legends onthuld, een Battle Royale-game in hetzelfde universum. Volgens Respawn-medewerker Mackey McCandlish is dat momenteel de enige game waar de studio aan werkt.

McCandish sluit niet uit dat er in de toekomst nog een Titanfall 3 komt, maar momenteel werkt het volledige team aan Apex Legends. Nog volgens McCandish is het kernteam dat Titanfall 2 heeft ontwikkeld behouden, afgezien van enkele medewerkers die momenteel voor een andere EA-studio aan Star Wars Jedi: Fallen Order werken.

Titanfall 2 lanceerde in 2016 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In zijn Titanfall 2 review prees Carl de game als een titaan binnen het shootergenre.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck