Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Apex Legends is een Battle Royale-game in het Titanfall-universum

Update: nu officieel bevestigd

Update: Electronic Arts heeft het nieuws nu ook officieel bevestigd. Apex Legends is vanaf nu beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Oorspronkelijk artikel: Volgens verschillende streamers is er een free-to-play Battle Royale-game in de maak die zich afspeelt in het Titanfall-universum. De game heet Apex Legends en zou al vanaf maandag 4 februari beschikbaar zijn. De streamers hebben de game naar eigen zeggen gespeeld hebben op een evenement in Los Angeles.

Volgens de streamers speel je de game met teams van drie personen in wedstrijden met maximaal 60 personen. Net zoals in gelijkaardige games is het de bedoeling om als laatste speler of team over te blijven. De game zou ook cosmetische voorwerpen te koop aanbieden via loot boxes en microtransacties.

Bekijk op YouTube

De game zou uitkomen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en zou de eerste game in de serie zijn sinds Titanfall 2. Carls Titanfall 2 review lees je op onze site.


Wil je meer weten? Start eens bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map en vertellen we je alles over de Apex Legends characters. Op zoek naar de beste loot? Hier vind je de beste wapens en attachments in Apex Legends of de beste gear, granaten en health items in Apex Legends.


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Titanfall 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties