Nieuwe Blackout-modus Black Ops 4 heet Ambush

Snipers en messen.

Het eerstvolgende nieuwe event voor de Blackout-modus van Call of Duty: Black Ops 4 heet Ambush, zo maakt ontwikkelaar Treyarch bekend. Daarin heb je slechts twee soorten wapens ter beschikking: snipers en melee.

Die keuze lijkt simpel, maar in deze battle royale-modus heb je te maken met een speelveld dat telkens kleiner wordt. In het begin van de match heb je meer aan een sniper rifle, maar richting het einde toe draag je wellicht liever een mes bij je.

Wanneer je het nieuwe event kunt spelen, is nog niet bekend. Tot 31 januari loopt Down But Not Out nog. Daarin respawn je telkens wanneer de cirkel krimpt, maar alleen als er nog minstens één speler uit je team in leven is.

Lees ook de Call of Duty: Black Ops 4 Blackout review van Carl en onze Call of Duty Blackout tips en tricks.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread