Red Dead Redemption 2 High Stakes Treasure Map locaties - zo vind je de High Stakes schat

Vind de drie locaties van de High Stakes Treasure Maps in RDR2.

De Red Dead Redemption 2 High Stakes Treasure Maps is een optionele side-quest die je kan starten in het midden van de game.

Je start de side quest door één van de strangers te ontmoeten die verspreid zijn over de map van RDR2. De quest leidt je naar drie verschillende maps en een aantal locaties. Onderweg krijg je beloningen, waaronder natuurlijk de schat. Leuke bonus is dat je vooruitgang maakt met je Challenges.

Op deze pagina:

Hoe de High Stakes Treasure Map quest starten

Om de High Stakes Treasure Map quest te starten moet je eerst en vooral Chapter 3 reeds uitgespeeld hebben, anders zal je de nodige stranger niet tegenkomen.

Je zal de stranger zien rondlopen terwijl hij tegen zichzelf praat als je in zijn buurt bent, maar verschijnt niet op de minimap zoals andere NPC's. Let dus goed op!

Di is een random event, maar de grootste kans om deze Stranger te vinden is door het pad tussen Wallace Station en Cumberland Falls af te gaan.

Highstakes_Stranger_Location

Als je hem daar niet vindt, dan kan je eens door de Heartlands rijden. Wij kwamen hem tegen op de bovenstaande locatie.

High Stakes Treasure Map 1 locatie

Wanneer je de Stranger gevonden hebt en zijn map hebt, moet je naar Cumberland Falls gaan.

Highstakes_Treasure_Map1
Highstakes_Treasure_Map1_Screenshot

Als je ten oosten van de waterval staat, zoals we tonen op bovenstaande screenshot, zie je een klein pad. Volg het tot achter de waterval. Je zal een richeltje moeten opklimmen en daar zal je een hoekje vinden waar de High Stakes Treasure Map ligt.

Highstakes_Treasure_Map1_Location
Highstakes_Treasure_Map1_Screenshot2

High Stakes Treasure Map 2 locatie

Voor deze treasure map zal je eerst je winterkledij moeten aandoen en naar Barrow Lagoon in de Western Grizzlies moeten gaan, in het noordwesten van Valentine.

Highstakes_Treasure_Map2
Highstakes_Treasure_Map2_Screenshot

Hier zal je een brug vinden van boomstammen. Steek over en je vindt de laatste treasure map.

Highstakes_Treasure_Map2_Location
Highstakes_Treasure_Map2_Screenshot2

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

High Stakes Treasure 3 Map locatie

De derde en laatste map is moeilijker om te ontcijferen, aangezien het gewoon een slingerend pad toont. Laat ons eerst naar Bacchus Station gaan. Van daar uit vertrek je naar de grote heuvel ten westen van de letter 'S' van Station op je map.

Highstakes_Treasure_Map3
Highstakes_Treasure_Map3_Screenshot

Eenmaal bovenaan de heuvel, zie je een pad in de richting van de brug dat de helling afdaalt. Volg dat pad naar beneden naar links, en vervolgens terug omhoog bij de rotsen. Zorg wel dat je sprint, want anders ga je naar beneden glijden en sterven. Zodra je de hoek om gesprint bent, spring je en zie je een richel achter je.

Highstakes_Treasure_Map3_Screenshot2

Spring omlaag en draai je om om opnieuw een richel te zien om naartoe te springen. Ga vervolgens omhoog en buk om de hoek om te gaan.

Highstakes_Treasure_Map3_Location
Highstakes_Treasure_Map3_Screenshot3

Daar zijn er drie Gold Bars verstopt. Deze kunnen elk voor 500 dollar verkocht worden bij een Fence, dus je wordt zeker beloond voor de moeite!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread