Red Dead Redemption 2

Belangrijke events

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4 en Xbox One - lijst met alle codes

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Red Dead Redemption 2 is acht jaar na zijn voorganger eindelijk verschenen. De game bevat misschien wel de meest uitgebreide en gedetailleerde open wereld ooit en dus is het alleen maar goed nieuws dat je de wereld van Red Dead Redemption 2 met cheats kunt verkennen.

Rockstar werkt aan patch voor 'camp bug' in Red Dead Redemption 2

Rockstar werkt aan een patch voor een veelvoorkomende bug in Red Ded Redemption 2, waarbij bepaalde personages uit je kamp verdwijnen. Veel spelers hebben daar de afgelopen week hun klachten over geuit. De bug ontstaat zodra je checkpoint herstart tijdens de Polite Society, Valentine Style-missie in hoofdstuk 2.

Normaliter horen de personages Sadie, Jack, John en Abigail gewoon in het kamp rond te hangen, waar je met ze in gesprek kunt. Ontbreken ze echter, dan zie je ze pas weer terug in hoofdstuk 4. Volgens Rockstar zou dit verder geen invloed hebben op zijmissies die je via hen kunt ondernemen. Daarvoor komen ze wel gewoon tevoorschijn.

Een tijdelijke oplossing is om de game handmatig te saven voor je aan de missie start en deze in ťťn keer uit te spelen. Ben je dit punt al gepasseerd, dan kun je er voorlopig nog even niets aan doen. Wanneer de patch precies uitkomt, is nog niet bekend.

Lees meer...

De betoverende aantrekkingskracht van Red Dead Redemption 2 wordt gevoed door tal van factoren. Naast de liefde voor detail die grenst aan obsessie en het technische huzarenwerk, is het vooral de wereld die spelers aantrekt aan deze game. Rockstar is een meester in het creŽeren van open werelden, en net zoals vanouds zijn er tal van geheimen en easter eggs te vinden, verstopt in de gekste hoekjes.

Red Dead Online - Release, beta, multiplayer en alles wat we weten

FeatureRed Dead Online - Release, beta, multiplayer en alles wat we weten

Vanaf wanneer kan je aan de slag met de Red Dead Online beta release.

GTA Online is een enorm succes en heeft Rockstar Games behoorlijk wat geld in het laatje gebracht. Het is dus geen verrassing dat er net zoals Grand Theft Auto 5 een online wereld van Red Dead Redemption 2 komt.

Red Dead Online krijgt een vergelijkbare aanpak als GTA Online. Dat betekent dat er eerst een Red Dead Online beta verschijnt voordat het volledig uitgerold wordt.

Hoewel er nog niet veel informatie over de Red Dead Redemption 2 multiplayer voorhanden is, zijn er wel al een aantal belangrijke details bekend. Alles wat je moet weten, lees je hier.

Lees meer...

Hoe groot is de Red Dead Redemption 2 Day 1 patch?

Het is nog minder dan een dag wachten tot de halve wereldbol Red Dead Redemption 2 begint te spelen. Tijd dus om de consoles voor te bereiden. Het is vrij normaal geworden dat games een Day 1 patch hebben, en dat is voor Red Dead Redemption 2 niet anders.

Deze day one patch is 3.30 GB op de PlayStation 4 en 3.2 GB groot op de Xbox One. Deze patch dient om last minute nog een paar bugs op te lossen en kleine aanpassingen te maken aan de gameplay. We raden dus aan om deze patch te downloaden en te installeren voordat je de game voor het eerst opstart.

"De Day-One Title Update bevat een waaier aan algemene verbeteringen en bug fixes die de game optimaliseren," zegt Rockstar. "We raden ten sterkste aan om de Title Update te installeren voordat je de game start, zodat je kan genieten van de best mogelijke gameplay ervaring."

Lees meer...

De PlayStation 4, en bijgevolg ook de PS4 Pro, kregen alle aandacht in de marketing in aanloop van de release van Red Dead Redemption 2 waardoor we een vrij goed beeld hebben van hoe Rockstar's nieuwste zich laat spelen op Sony's hardware. Vanaf vandaag kunnen we echter ook de Xbox One-versies van de game bekijken, en de voornaamste conclusie is de volgende: als je op zoek bent naar de allerbeste Red Dead Redemption 2 ervaring, dan is de Xbox One X het platform dat je moet hebben. Rockstar's verbluffende technologische prestatie draait op een native 4K resolutie op de X, en levert daar bovenop ook nog eens de meest vloeiende speelervaring. Dat is een technisch huzarenstukje.

Red Dead Redemption 2 installatiegrootte bekendgemaakt

Voor zowel de fysieke als digitale versie.

Rockstar Games heeft de installatiegrootte van Red Dead Redemption 2 voor de PlayStation 4 en Xbox One bekendgemaakt. De Xbox One-versie neemt iets meer plaats in beslag, maar ook PlayStation 4-eigenaars houden best een deel van hun harde schijf vrij.

Nieuwe Red Dead Redemption 2 gameplay toont first-person modus

Rockstar Games heeft een nieuwe trailer voor Red Dead Redemption 2 uitgebracht. Die toont onder andere de first-person modus. Ook de verschillende soorten sidequests komen aan bod.

Volgens de ontwikkelaar is het mogelijk om de volledige game in first-person te spelen. Daarnaast bevat de game ook verschillende andere cinematische camerastandpunten. De game bevat ook verschillende sidequests. Zo is het onder andere mogelijk om banken te beroven, treinen te overvallen en poker te spelen.

Daarnaast kom je tijdens je avontuur ook verschillende personages tegen die je sidequests geven. Ook lopen er in de wereld verschillende vijandige bendes en premiejagers rond die proberen om je het leven zuur te maken.

Lees meer...

Red Dead Online krijgt open bŤta in november

Voor wie Red Dead Redemption 2 koopt.

Rockstar Games heeft meer informatie onthuld over de multiplayer van Red Dead Redemption 2. De modus heet Red Dead Online en is niet beschikbaar bij de release van de game. In november komt er een open bŤta die beschikbaar is voor iedereen die Red Dead Redemption 2 koopt.

Rockstar Games heeft de officiŽle strategy guide voor Red Dead Redemption 2 onthuld. De gids wordt ontwikkeld door Piggyback. Dat bedrijf maakte in het verleden al strategy guides voor onder andere The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Metal Gear Solid 5.

Red Dead Redemption 2 komt naar pc

Eindelijk verlossing.

Rockstar werkt aan een pc-versie van Red Dead Redemption 2. Dat blijkt uit het LinkedIn-profiel van een programmeur die bij de ontwikkelaar werkzaam is geweest.

Red Dead Redemption 2 pre-order geeft je GTA Online cash

Een gegeven paard kijk je niet in de bek.

Plaats je een Red Dead Redemption 2 pre-order, dan krijg je GTA Online cash en twee items om in-game te gebruiken in Rockstars westerngame: de Outlaw Survival Kit en War Horse. De informatie is bekendgeraakt nadat het per ongeluk werd gepost op de Xbox store.

Nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer onthuld

Nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer onthuld

Marston-dont van een game.

Een nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer toont de eerste gameplay voor de Westerngame.

De trailer toont enkele stadsbeelden, wilde paarden die over een vlakte rennen, en legt ook een grote nadruk op handgevechten. Ook John Marston komt kort in beeld.

Rockstar heeft bovendien de eerste details van het verhaal bekendgemaakt.

Lees meer...

Gerucht: Red Dead Redemption 2 heeft crafting systeem

En nog meer singleplayer informatie gelekt!

Red Dead Redemption 2 heeft mogelijk een crafting systeem en verschillende nieuwe minigames. Die informatie is gelekt nadat Trusted Reviews info over de game ontving. Red Dead Redemption 2 krijg mogelijk ook een Battle Royale modus.

Red Dead Redemption 2 - Release, gameplay en alles wat we weten

Het internet ontplofte even op 18 oktober 2016. Na twee kleine teasers maakte ontwikkelaar Rockstar Games namelijk bekend dat het werkt aan Red Dead Redemption 2, het vervolg op de openwereldwestern Red Dead Redemption uit 2010. De eerste game was een commercieel en kritisch succes en toonde Rockstars visie op het Wilde Westen. Dit nieuwe deel belooft gebruik te maken van de extra kracht die de nieuwe generatie consoles biedt, maar wat weten we over deze sequel? Wij zetten alle informatie tot dusver bekend voor je op een rijtje.

Red Dead Redemption 2 release

Red Dead Redemption is meerdere malen uitgesteld. De game zou oorspronkelijk in het najaar van 2017 en later in het voorjaar van 2018 lanceren, maar de Red Dead Redemption 2 release is nu 26 oktober 2018. De westerngame komt voor de PlayStation 4 en Xbox One uit.

Lees meer...

FeatureRed Dead Redemption 2 - Vijf opmerkelijke dingen

Wat weten we al over Rockstars nieuwste epos?

Het is hoog tijd om voor de spiegel je stoere blik te oefenen, je cowboyhoed precies goed te zetten en daarna je beste paard van stal te halen. Over een paar maanden is Red Dead Redemption 2 namelijk in ons midden, tenzij Rockstar besluit de game weer uit te stellen.

Red Dead Redemption 2 trailer onthult hoofdpersoon

Rockstar Games heeft een nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer uitgebracht. In het filmpje wordt hoofdpersoon Arthur Morgan geÔntroduceerd.

Rockstar beschrijft Morgan als een een 'crimineel die steelt, vecht en rooft in het ruige hart van Amerika'. In de trailer zijn kort verschillende wapens en omgevingen te zien, waaronder een moeras met krokodillen.

Morgan is volgens Rockstar lid van de Van der Linde Gang. Leider Dutch Van der Linde is ook kort te zien aan het einde van de nieuwe trailer. Deze bende was eerder al aanwezig in de eerste Red Dead Redemption. Zo was hoofdpersoon John Marston aanvankelijk ook lid van deze bende.

Lees meer...

Het is nog even wachten tot de officiŽle Red Dead Redemption 2 release. Wie echter niet langer wil wachten, kan in de tussentijd (weer) met het eerste deel aan de slag. Hoewel Red Dead Redemption alleen officieel voor de PlayStation 3 en Xbox 360 is uitgebracht, is het mogelijk de game ook op de pc te spelen.

Rockstar brengt eerste trailer Red Dead Redemption 2 uit

Ontwikkelaar Rockstar Games brengt een eerste trailer voor Red Dead Redemption 2 uit.

In het korte filmpje is onder andere een bergachtig gebied te zien. De trailer toont tevens een kudde bizons die voor een trein uitrennen en een kleine nederzetting. Het filmpje eindigt met een groep mannen die te paard over een prairie rijden.

Red Dead Redemption 2 is eerder deze week officieel aangekondigd. De game komt in 2017 uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

Lees meer...