Super Mario Run nu te downloaden op iPhone

Voor 9,99 euro.

Vanaf nu kan je Super Mario Run downloaden en spelen op je iPhone. De game is te vinden op de App Store en kost 9,99 euro. Een Android-versie volgt op een later tijdstip, al is een officiële releasedatum nog niet bekend.

Super Mario Run is een Endless Runner. Door op de juiste momenten op het scherm te tikken laat je Mario munten verzamelen, tegen muren springen en vijanden verslaan. In totaal zijn er 24 verschillende levels. De eerste vier levels kan je gratis spelen als demo.

Je kunt Super Mario Run ook tegen je vrienden spelen. In de Toad Rally-modus zijn de prestaties van je vrienden te zien. Het doel in Toad Rally is om de tijd en score van je vrienden te verbeteren.

Onze Super Mario Run review volgt snel, maar in de tussentijd kun je voor meer informatie terecht bij ons Super Mario Run - 5 dingen die je moet weten artikel.

Raadpleeg ook onze Super Mario Run tips om alle geheimen vrij te spelen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread