Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Mario Run - Yellow, Blue, Green en Purple Toads verzamelen

Alle kleuren van de regenboog.

Super Mario Run brengt veel frisse ideeën naar de Mario-reeks. Zo kun je je Kingdom uitbouwen door Toads te verzamelen. In dit artikel tonen we je hoe je Yellow, Blue, Green en Purple Toads kunt verzamelen.

Welke Toads kun je verzamelen?

Om verschillende types Toads te verzamelen, moet je naar de levels kijken die je in Toad Rally doorloopt. Vanuit het Kingdom Builder-scherm tik je op Toad Rally en kijk je naar de tegenstanders aan de rechterkant van het scherm. Hier zie je hoeveel Toads je tegenstrever als inwoners heeft en hun kleur.

Als een tegenstrever dus Red, Blue en Green Toads naast zijn aantal inwoners heeft staan, betekent dat dat je mogelijk Red, Blue en Green Toads kunt winnen als je die vijand verslaat.

Ook in het volgende scherm kun je dat zien. Tik op de tegenstrever tegen wie je het wil opnemen en kijk dan bij het level naar Expected Crowd. Dat toont de verschillende Toads die je kunt winnen.


Meer Super Mario Run tips:

Super Mario Run - Unlock Yoshi, Toad, Luigi, Peach en Toadette characters

Super Mario Run - Toad Rally tickets verdienen

Super Mario Run APK voor Android downloaden? Let op!

Super Mario Run tips en tricks voor beginners en experts


Purple en Green Toads verzamelen

De kleur van Toads die je kunt verzamelen, hangt af van hoe ver je in de hoofdgame bent geraakt. Omdat de World Tour als de hoofdmodus telt, moet je daar zo ver mogelijk proberen raken. Als je bijvoorbeeld Purple en Green Toads wilt unlocken, dan moet je eerst de volledige eerste World uitspelen. Daarvoor moet je de game kopen, want je kunt de baas niet verslaan zonder de kostprijs van 9,99 euro te betalen.

Blue en Yellow Toads verzamelen

Blue en Yellow Toads speel je ook vrij door de World Tour te doorlopen. Deze keer moet je de tweede World uitspelen. Daarna krijg je de melding dat er nieuwe levels zijn toegevoegd aan de Toad Rally, waardoor je het tegen nieuwe tegenstrevers kunt opnemen en nog meer gekleurde Toads kunt vrijspelen.

We hebben een guide gemaakt die vertelt hoe je Toad Rally kunt winnen. Daarnaast is er een guide om meer Toad Rally Tickets vrij te spelen. Op die manier heb je altijd meer dan genoeg hulp bij je tocht.

Het vergt tijd en oefening vooraleer je een volleerd meester in Toad Rally bent, dus maak je geen zorgen als je een paar keer verliest in het begin. Het is een competitieve modus, dus oefen vooral. We raden je ook aan om de World Tour eerst uit te spelen, want zo weet je beter wat je van de game kunt verwachten en speel je meteen ook alle gekleurde Toads vrij in Toad Rally.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties