Skip to main content

Super Mario Run - Toad Rally tickets verdienen

Show-off.

Toad Rally is een competitieve modus in Super Mario Run. Daarrin speel je tegen andere spelers met als doel zoveel mogelijk coins en fans in de vorm van Toads te verzamelen. Die Toads gebruik je om het nodige in Kingdom Builder te bouwen. Er zijn ontzettend veel manieren om nieuwe Toad Rally Tickets te bemachtigen. In dit artikel leggen we uit hoe.

Hoe Toad Rally Tickets verzamelen?

 • Voltooi Toad Rally Races

  Tickets inzetten om ze later terug te verdienen. Dat klinkt niet alleen logisch, maar is het ook. Door de uitdaging aan te gaan en Toad Rally matches te winnen, kun je namelijk Tickets verdienen.

 • Verzamel alle vijf Pink Coins

  Een andere manier om Toad Rally Tickets te verdienen, is door alle vijf Pink Coins te verzamelen. Die vind je in Super Mario Runs World Tour levels. Elke keer als je vijf van die roze munten in een level hebt verzameld, krijg je een prijs. Die varieert van Toad Rally Tickets tot bundels coins die je aan decoraties in je Kingdom spendeert. Daarnaast heb je een kleine kans om meer Toad Rally Tickets te verzamelen als je de werelden in World Tour voor het eerst uitspeelt.

 • Koop de volledige game

  Super Mario Run is op het eerste gezicht free to play. Als je alles uit de kast wilt halen, moet je echter in de buidel tasten. De volledige game kost namelijk 9,99 euro in de App Store. Naast alle levels krijg je dan ook 3.000 coins, een vraagtekenblok als decoratie in je Kingdom en twintig Toad Rally Tickets. Daar kun je voorlopig mee vooruit.

 • Bouw Bonus Houses en speel Bonus Games

  Als je je Kingdom updatet, krijg je regelmatig de kans een Bonus House te kopen dat telkens herlaadt. Eenmaal opgevuld, tik je op de Bonus Houses om zo een Bonus Game te spelen. Daarin verzamel je zoveel mogelijk munten terwijl je een kist met een leuk presentje probeert te vinden. Het is een andere manier om Toad Rally Tickets te verkrijgen, maar zeker niet de gemakkelijkste aangezien geluk een grote factor is.

 • Hoe werkt Toad Rally werkt

  Toad Rally werkt grotendeels hetzelfde als Super Mario's World Tour. Maar in plaats van levels te voltooien en eindbazen te verslaan, pakt de gamemodus gedeelten van elk level dat je voltooid hebt en smelt die samen. Zo krijg je een alternatieve route waarin jij en je vrienden het tegen elkaar opnemen. Het doel van Road Rally is zoveel mogelijk fans te verzamelen. Dat zijn in dit geval Toads die onderin het scherm verschijnen. Hoe meer fans, des te groter de kans dat je wint.


Meer Super Mario Run tips:

Super Mario Run - Unlock Yoshi, Toad, Luigi, Peach en Toadette characters

Super Mario Run - Yellow, Blue, Green en Purple Toads verzamelen

Super Mario Run APK voor Android downloaden? Let op!

Super Mario Run tips en tricks voor beginners en experts


Hoe Toad Rally winnen?

Nu je de basis van Road Rally onder de knie hebt, is het tijd om uit te leggen hoe je wint. Als beste eindigen is echter gecompliceerd. Het gaat namelijk om meer dan alleen snelheid. De game draait namelijk om zoveel mogelijk Toads aantrekken, zo ver mogelijk in het level te komen en zoveel mogelijk coins verzamelen. Ook het verzamelen van Pink Coins levert veel punten op, dus vergeet die niet onderweg te pakken. Tot slot krijg je nog eens tien extra coins wanneer je de zwarte Bowser-vlag bereikt voordat je tegenstander dat gedaan heeft.

Tricks zorgen voor meer fans. Dat doe je door op het scherm te tikken als Mario over iets springt. Daardoor maakt hij een extra hoge sprong en draait hij rond, wat je Coin Rush-meter sneller doet toenemen. Wanneer die meter vol is, worden de sporen met coins die je tegenkomt langer en kun je dus meer munten verzamelen.

Ren dus voor de timer op nul staat door het level, pak coins, versla vijanden en voer tricks uit. Aan het einde van de match onthult Toadette de scores en krijgt de winnaar alle Toads die je tijdens je run hebt aangetrokken. Daarmee level je vervolgens je Kingdom op en ontgrendel je met verzamelde coins nieuwe gebouwen.

Read this next