Fez krijgt fysieke editie

Heeft drieënhalf jaar geduurd.

Fez krijgt drieënhalf jaar na de oorspronkelijke release een fysieke editie onder de naam Fez Limited Edition. Dit maakt ontwikkelaar Polytron bekend.

De Limited Edition bevat een boek met aantekeningen dat met harde kaft wordt uitgegeven. Fez-maker Phil Fish heeft het uiterlijk van het boek verzorgd.

In het boek zit een pc- en Mac-versie van Fez zonder DRM. De Limited Edition bevat ook een digitale download van de soundtrack. Deze staat op naam van Disasterpeace. Alle vijfhonderd exemplaren krijgen ten slotte een handtekening en een serienummer.

De Fez Limited Edition komt uit op 18 december en kost 95 euro. Dit is exclusief de 22 euro die je moet betalen om de game uit Montreal (Canada) te laten komen. De studio waarschuwt dat de Limited Edition waarschijnlijk niet voor 25 december aankomt.

fez

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Valorant komt mogelijk ook naar consoles

Maar enkel als de game daar waardig wordt bevonden.

Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden

Een verzameling van al onze Valorant tips voor startende spelers en oude rotten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread