Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Humble Indie Bundle 9 is een feit

Betaal wat je wil voor Mark of the Ninja, Brütal Legend en meer.

De komende pakweg veertien dagen is de Humble Indie Bundle 9 verkrijgbaar voor pc. Het principe is nog steeds hetzelfde: betaal wat je wil en bepaal zelf welk gedeelte daarvan naar de goede doelen gaat. Ditmaal bestat de bundel uit de volgende vier games.

Trine 2: Complete Story is een puzzel-platformer die het beste tot zijn recht komt met vrienden. Mark of the Ninja is een 2D-sluipgame met een tekenfilm-achtige stijl. Eets Munchies (bèta) is een puzzelgame waarbij je ook je eigen levels kan bouwen en Brütal Legend is de heavy metal-game van Tim Schafer, met acteur en zanger Jack Black in de hoofdrol.

Wanneer je meer betaald dan het gemiddelde (momenteel 4,60 dollar), dan krijg je de roguelike FTL: Faster Than Light en Phil Fish' gelouwerde puzzel-platformer Fez er ook bij.

Bij aankoop van de bundel krijg je van iedere game zowel een Steam-key als een rechtenvrije downloadversie. In sommige gevallen krijg je er ook de soundtrack van de game bij.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties