Releasedatum voor Minecraft: Story Mode - Episode 3 bekend

Komt volgende week, trailer nu al uit.

Ontwikkelaar Telltale Games laat weten dat Minecraft: Story Mode Episode 3 - The Last Place You Look op 24 november uitkomt voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, iOS en Android.

De eerste Episode is nog maar een maand beschikbaar. Minecraft: Story Mode Episode 2 is sinds 28 oktober speelbaar. De episodische avonturengame draait om de zoektocht van een aantal Minecraft fans naar de legendarische Order of the Stone.

De Minecraft: Story Mode Episode 1 review en de Minecraft: Story Mode Episode 2 review van Johnny lees je op de site.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kurt Brunenberg

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread