Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Tweede seizoen voor Minecraft: Story Mode in de maak

UPDATE: officieel bevestigd.

UPDATE: Telltale Games bevestigt het bestaan van Minecraft: Story Mode - Season 2. De eerste aflevering van de episodische game lanceert op 11 juli op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Oorspronkelijk bericht: Er is mogelijk een tweede seizoen in de maak voor Minecraft: Story Mode. Dat blijkt uit een gelekte classificatie door het Australische Rating Board.

De eerste episode van de game heet vermoedelijk Hero in Residence. Ontwikkelaar Telltale Games heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Volgens het Australische Rating Board bevat de episode 'lichte vormen van geweld.'

Intussen werkt Telltale games ook aan andere games. Zo kwam eerder deze week de laatste episode van The Walking Dead: A New Frontier. Op de site lees je Nathans The Walking Dead: A New Frontier review.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties