The Witcher 3: Hearts of Stone - Open Sesame!

Voltooi de heist in de Open Sesame! quest in The Witcher 3: Hearts of Stone uitbreiding.

Ga naar de marker om de Open Sesame quest te beginnen. Een oude vriend komt tevoorschijn en geeft je toegang tot de veiling. Wanneer je boven bent, praat je met Vimme's vrienden. Eén van hen heeft een diagram te koop, een tweede wil een potje Gwent spelen en de laatste geeft je een tip over een schilderij dat geveild wordt. Wanneer hij je erover vraagt, identificeer je het als de van der Knoob en hij zal suggereren dat je de van Kogh koopt.

Tijdens de veiling kan je ervoor kiezen te bieden op items, al is het onzeker of ze altijd het geld waard zijn. Tijdens de pauze maak je kennis met Borsodi, die je uit het gebouw zal schoppen. Na een klein gevecht zal een mysterieuze vreemde je willen helpen en zeggen dat je naar de herbalist vlak buiten Oxenfurt moet gaan. Versla de soldaten die op zijn deur staan te kloppen en vraag hem over de yarrow. Hij toont je zijn kelder waar hij zijn plan uitlegt. Kies vervolgens je sidekicks.

The Safecracker

Casimir: Wanneer je arriveert, dreigt hij ermee zichzelf op te blazen. Breng hem op andere gedachten (met Axii gaat dit het gemakkelijkst) en hij gaat akkoord met je mee te gaan.

Quinto: Ga naar het mercenary camp en betaal de bounty (200, maar je kan erover onderhandelen).

Breaking and Entering

Hoff: Ga naar de marker in Novigrad en klop op de deur. Gebruik je Witcher Sense om de bloedvlek te onderzoeken en volg de voetafdrukken. Versla de boeven wanneer je de rivier bereikt en zwem naar het gemarkeerde gebied op je map. Duik onder water om te ontdekken dat Hoff gestorven is.

Gallo: Ga naar de marker juist ten noorden van Carsten en praat met haar. Ze zal je helpen maar eerst moet je William Tell nadoen met je kruisboog. Gebruik R1/RB om op de appels te mikken en zorg ervoor dat je de performer niet raakt!

Witcher Seasonings

Maak Cleansing Mixture. Je hebt twee rotfiend bloods, twee wolfsbanes en een Dwarven spirit nodig. Ga vervolgens naar de marker in Oxenfurt. Kom niet te dichtbij want ze mogen je niet opmerken. Activeer je Witcher Sense om vanop een kleine afstand de conversatie af te luisteren. Je moet dit in totaal drie keer doen om alle nodige informatie te verzamelen. De laatste afluistersessie is een groep bewakers die aan het patrouilleren zijn, dus wees extra voorzichtig.

Wanneer je de locatie van de kok te weten bent gekomen ga je naar de pier om met hem te praten. Het moet wel dag zijn. 's Nachts is hij niet aanwezig. Betaal hem ofwel 500 gold of gebruik Axii om hem te overtuigen wat Cleansing Mixture toe te voegen aan het eten. Wanneer het team samengesteld is en de kok meedoet, keer je terug naar de hut van de herbalist en zet je het plan in beweging. Voor deze walkthrough hebben we Quinto genomen. De missie speelt mogelijks een tikje anders met Casimir.

Wanneer je in de toren bent, maak je je een weg naar beneden. Je komt al gauw een aantal bewakers tegen en alweer loopt het plan mis. Probeer de bewakers weg te jagen en blijf doorlopen naar beneden. Wanneer de deuren openen, val je door het luik en moet je het opnemen tegen Arachnomorphs.

Wanneer deze uitgeschakeld zijn, neem je best de tijd om even alle items op te rapen hier voordat je door de grote deur gaat. Eenmaal binnen moet je namelijk een kant kiezen:

Kies voor Ewald: Je zal tegen Horst, zijn twee bewakes en Quinto moeten vechten. Wanneer dat gevecht voorbij is, zal Ewald weigeren om het huis te overhandigen dus moet je ook nog eens tegen hem vechten. Wanneer je wint, krijg je het huis en alles dat erin zit. Hoera!

Ewald verraden: Je moet tegen Ewald vechten en Horst geeft je het huis maar niet zijn inhoud. Je zal wel de schakelaar moeten vinden op één van de grote stenen pilaren om de deuren te sluiten en te verhinderen dat alle bewakers naar binnen komen.

Welke optie je ook kiest, roof de vault leeg en keer terug naar Olgierd om de quest te beëindigen en meer te weten te komen over de derde wens.

- Onze gids gaat op de volgende pagina verder met de Scenes From a Marriage quest.

- Ga terug naar de indexpagina van onze The Witcher 3: Hearts of Stone walkthrough.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread