Fallout 4 krijgt geen platform-exclusieve DLC

Bethesda neemt afstand van tijdelijke exclusieve overeenkomsten.

Fallout 4 krijgt geen platform-exclusieve downloadbare content. Dit meldt Bethesda vice-president publieke relaties Pete Hines via een reactie op Twitter.

Dit houdt in dat alle DLC onder voorbehoud simultaan voor de verschillende versies van de game verkrijgbaar is. De ontwikkelaar neemt daarbij afstand van de tijdelijke exclusieve overeenkomsten dat het in de vorige console-generatie met Microsoft sloot. Zo waren de uitbreidingen voor zowel Fallout 3 als Fallout: New Vegas enkele maanden later verkrijgbaar voor de PlayStation 3 dan voor de pc en Xbox 360.

Recentelijk onthulde Bethesda de eerste details omtrent de Fallout 4 season pass. De prijsindicatie is dertig dollar en geeft toegang tot alle DLC voor de game. De eerste DLC staat voor begin 2016 in de planning, maar verder is er nog geen concrete informatie over bekend.

Fallout 4 is vanaf 10 november verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees de Fallout 4 preview voor een uiteenzetting van alle bevestigde informatie.

Lees ook onze Fallout 4 tips en Fallout 4 walkthrough.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread