Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bethesda vraagt handelsmerk voor Spyteam aan

Voor tweede keer al.

Bethesda heeft al voor de tweede keer een handelsmerk voor de game Spyteam aangevraagd. Dat meldt SkullziTV via Twitter.

Het handelsmerk werd op 28 januari 2022 aangevraagd door ZenniMax Media Inc. Volgens SkullziTV werkt ontwikkelaar Roundhouse al sinds 2019 aan de game. Spyteam is volgens de twitteraar "een multiplayer third person shooter die gebaseerd is op een stripreeks waar Bethesda momenteel de rechten van in handen heeft".

In 2020 onthulde SkullziTV al dat er in 2018 een handelsmerk voor de game is aangevraagd. Of de naam een voorlopige werktitel voor de game is en of die draait rond spionnen, is momenteel niet duidelijk.

Het nieuwe patent wordt met gemengde gevoelens onthaald. Fans vinden namelijk dat de studio's onder Bethesda beter hun tijd kunnen steken in Fallout 5, The Elder Scrolls 6 of een vervolg op Deathloop en Dishonored 2.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Deathloop

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Dishonored 2

PS4, Xbox One, PC

See 3 more

Fallout 4

PS4, Xbox One, PC

Fallout 76

PS4, Xbox One, PC

The Elder Scrolls VI

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties