Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bethesda hint naar een nieuwe Fallout game

“Please Stand By”.

Bethesda hint naar een nieuwe game binnen de Fallout-reeks. Dat doet de uitgever via een live-uitzending op Twitch.

Wanneer je naar het kanaal van Bethesda gaat, krijg je een televisie te zien met daarop de woorden "Please Stand By". Op de voorgrond staat een goedkeurende Vault Boy bobble head.

Fans speculeren dat het iets te maken heeft met het tienjarig bestaan van Fallout 3. Er wordt gespeculeerd dat Bethesda binnenkort een remaster aankondigt.

Op Twitter heeft de uitgever een GIF geplaatst met daaronder de hashtag #PleaseStandBy. Fallout: New Vegas-ontwikkelaar Obsidian Entertainment heeft als reactie daarop laten weten dat de studio momenteel niet aan een Fallout game werkt.

Het is vooralsnog gissen wat Bethesda precies van plan is. Mogelijk wordt er tijdens E3 2018 meer informatie vrijgegeven. Bethesda houdt namelijk op 11 juni om 03:30 een persconferentie. Ons volledige E3 2018 overzicht lees je hier.

Over de auteur

Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties