Speel als Batgirl met Batman: Arkham Knight Season Pass

Meer details bekend.

Uitgeverij Warner Bros. heeft meer details over de Batman: Arkham Knight Season Pass vrijgegeven. Op Facebook vertelt de uitgever dat alle content over een periode van zes maanden uitkomt. Het gaat over 'meer verhalen, meer missies, meer uitdagingen en meer personages en voertuigen.' Een van die personages is Batgirl.

Batgirl: A Matter of Family is een prequel voor het verhaal waarin je voor het eerst in de Arkham-series als Batgirl speelt. In The Season of Infamy speel je opnieuw als Batman in verschillende missies met nieuwe verhaallijnen en gameplay. Je neemt de controle over Batmans bondgenoten in Gotham City Stories en ziet hun avonturen van voor en na Batman: Arkham Knight.

batgirl

Op racecircuits kun je alle Batmobiles van de afgelopen 75 jaar uitproberen. Elk racecircuit stemt met een Batmobile van een bepaalde periode overeen.

Tenslotte vind je in de Season Pass een nieuwe reeks uitdagingen waarin je tegen misdadigers vecht. Er is ook een grote keuze aan skins voor Batman, Robin, Catwoman en Nightwing.

Eerder deze week had Warner Bros. de Batman: Arkham Knight Season Pass aangekondigd en vermeld dat die 39,99 euro kost. Ontwikkelaar Rocksteady toonde een nieuwe trailer met dual play voor Arkham Knight. De game komt op 23 juni voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread